Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

Blogg: Chris Medina til MGP?

Av - tirsdag, 08 januar 2019 11:04
Chris Medina var med i TV 2-satsingen "Århundrets stemme". Han er temmelig sannsynlig en av årets MGP-artister. Chris Medina var med i TV 2-satsingen "Århundrets stemme". Han er temmelig sannsynlig en av årets MGP-artister. Foto: Thomas Reisæter / TV 2

Chris Medina kom inn i norsk offentlighet for fullt i 2011. Hans store hit, verden over, "What are words" kom etter hans deltakelse i American Idol og gjorde stort inntrykk på mange på grunn av hans sterke historie.

Sangen handler om hans forlovede Juliana Ramos som fikk en alvorlig hjerneskade, og om at Chris Medina valgte å bli hos henne. Selv om de ettertid har gått fra å være kjærester til å være "sjelevenner" i følge dem selv. Sangen lå på topp på VG-lista og betydde mye også for mange som ble rammet av de politiske henrettelsene i terrorangrepene 22. juli 2011. Chris Medina kom da også ens ærend fra USA til Norge for å delta i begravelse til et av ofrene.

I flere år har han hatt sterk tilknytning til Norge, bor nå i Oslo med sin norske kjæreste.

Chris Medina fikk ny aktualitet da han deltok i TV 2-programmet "Århundrets stemme" der han var med inn mot slutten av konkurransen.

Se en av Chris Medinas opptredener. Her fra "Århundrets stemme": 

 

Det er på et slik tidspunkt nesten umulig å få bekreftet rykter med 100 prosent sikkerhet. Det gjelder også Chris Medina. Vi har ikke fått noen bekreftelse  på det siste ryktet, men heller ingen avkreftelser. Men utifra ulike informasjonsbiter jeg har fått, og som jeg setter sammen så er anslår jeg prosentsatsen for at Chris Medina er med for rundt 80 prosent sannsynlig.

Andre deltakere som jeg antar som veldig sannsynlige er:

 Alexandra Joner, sammen med en samisk rapper.

ODA (Hennes sannsynlighet har sunket noe)

Carina Dahl

I tillegg har sannsynligheten økt for at også Erlend Bratland er en del av årets MGP-bukett. Hans deltakelse er nok nå også rundt 80 prosent sannsynlig.

Det er også en viss sannsynlighet for at vi får en gjensyn med Adelén.

Mitt forrige blogginnlegg om sannsynlige MGP-artister kan du lese her: "Oppdaterte rykter"

 

Sist redigert tirsdag, 08 januar 2019 23:48

Anders Martinius Tangen

Anders M. Tangen har dekket Grand Prix stoff for NRK i flere år. Nå er han foredragsholder for næringslivet, og har sin egen Eurovisionblogg ved siden av å være redaktør for escNorge.net