Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

Ingrid Berg Mehus

A - torsdag, 28 februar 2019 18:10
Ingrid Berg Mehus Foto: NRK (Redigering escNorge)

Ingrid Berg Mehus - Feel
Tekst og melodi: Ingrid Berg Mehus, Bjørnar Hopland og Anthony Modebe

Ingrid Berg Mehus er 31 år gammel og kommer fra Jessheim, men bor i dag i Oslo. Hun har skrevet MGP-låten sin sammen med ektemannen Bjørnar Hopland og Anthony Modebe.

Ingrid var 7 år da hun fikk sin første fiolin, og hun begynte å spille i Nannestad spellemannslag. Hun gikk på musikklinja på Lillestrøm Videregående skole og har senere studert blant annet klassiske studier på Barratt Due. I 2009 ble det kjent at hun var jenta Alexander Rybak sang om i sin «Fairtytale» og da vi traff Ingrid på artistlanseringen den 25. januar hadde hun dette å si:

Ingrid har i flere år jobbet som nattklubb-fiolinist. Hun spilte over hele Norge og i utlandet, og hun varmet blant annet opp for David Guetta i Oslo Spektrum i 2010. Etter en pause fra klubbscenen har Ingrid nå gått tilbake til sine musikalske røtter og i 2018 ga hun ut en EP med improvisert musikk sammen med Thomas Enger.
I en live stream vi gjorde med Ingrid forteller hun om hvordan veien hennes har vært fra hun sendte inn låt til hun ble en av årets MGP-finalister og hva hun ønsker folk skal sitte igjen med etter hennes opptreden i Spektrum. Se streamen i dette klippet fra ca. 39:00 minutter:

Ingrid Berg Mehus fremfører Feel med startnummer 6 i MGP-finalen lørdag 2. mars.

Sist redigert torsdag, 28 februar 2019 18:47
Mandy Pettersen

Har sett på MGP så lenge jeg kan huske. Interessen for Eurovision begynte i 1994 med Duett og tok for alvor av i 2004 til Wild Dances. Skribent for escNorge siden 2013 med ansvar for MGP, Irland, Belgia og Latvia.