Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

Portugals Conan kommer til Norge

A - søndag, 12 mai 2019 21:51
Kommer til Norge i juni: Conan Osiris. Kommer til Norge i juni: Conan Osiris.

Nylig kunne escNorge fortelle at islandske Hatari kommer til Norge senere i år. Nå har nok et stort navn fra årets konkurranse meldt sin ankomst - nemlig Portugals Conan Osíris.

Allerede tirsdag 18. juni kommer Conan Osíris for å holde konsert på Cosmopolite Scene i Oslo. I arrangementsteksten kan vi lese: "Han er undergrunnssensasjonen fra Lisboa som i rakettfart nådde den internasjonale stjernehimmelen da låta hans "Telemóveis" (på norsk: “Mobiltelefoner”) ble Portugals bidrag i årets Melodi Grand Prix i Tel Aviv. Scenenopptredenen hans både fortryller og skaper delte meninger, men én ting er sikkert: Ingen forblir uberørte av den eklektiske blandingen av sjangre, det tradisjonelle og futuristiske, det østlige og det vestlige – av musikken, dansen og de ekstravagante kostymene. Kanskje går han ikke av med seieren i Tel Aviv, men bidraget hans går garantert ikke upåaktet hen. Han er kjent for å sette publikum i fyr og flamme og kommer til å forvandle hele Cosmopolite til et frigjørende dansegulv!"

Cosmopolite beskriver seg selv som et "utstillingsvindu for norsk og internasjonal jazz, verdensmusikk og crossover-toner av alle valører" og har opp gjennom årene presentert artister som Diana Krall, Chick Corea og Angelique Kidjo.

Billetter kommer for salg tirsdag 14. mai.

Charlotte Sissener

Har vært med i escNorge siden 2017, og bidrar som skribent. Har i år ansvar for Ukraina, Litauen og Spania.