Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

6. juni 2018 - 12:24

Tidligere MGP-artister i ny «Stjernekamp»-sesong

Av
DELTOK I FJOR: Ulrikke kom på fjerdeplass i MGP 2017, og deltar i årets sesong av «Stjernekamp». DELTOK I FJOR: Ulrikke kom på fjerdeplass i MGP 2017, og deltar i årets sesong av «Stjernekamp». Foto: Julia Marie Nagelstad / NRK

Heine Totland, Ulrikke Brandstorp og Maria Arredondo er blant artistene i den nye sesongen av NRK-programmet «Stjernekamp».

Heine Totland deltok i Melodi Grand Prix 2010 med «The Best Of Me Is You», men deltakelsen endte i sistesjansen. Samme år deltok Maria Arredondo med «The Touch», som kom seg helt til finalen. Også Ole Børud fra MGP-gruppa Arnold B Family skal delta i årets «Stjernekamp». Arnold B Family deltok tre ganger i Melodi Grand Prix, og endte på andreplass i 1995 med «La oss feire livet», på sjetteplass i 1996 med «Den smittende glede» og på sjuendeplass i 2000 med «When I Am Looking». 

Ulrikke Brandstorp endte på fjerdeplass i fjorårets MGP med «Places». Samantha Gurah var med i MGP 2011 som danser og korist for Stella Mwangi på «Haba haba».

I tillegg deltar Dag Ingebrigtsen, Ella Marie Hætta Isaksen, Alexander Pavelich, Hilde Louise Asbjørnsen og Chris Holsten. I 2015 avslørte Holsten overfor Romerikes Blad at han har takket nei til å delta i MGP for å få en solid grunnmur før han etablerte seg som artist.

Programleder er Kåre Magnus Bergh, som også har vært MGP-programleder de siste årene.  

 

Sist redigert 6. juni 2018 - 13:08
Alexander Gjørøy

Har bidratt som skribent i escNorge siden 2016, og har i år ansvar for Hellas, Kypros, Nederland, Makedonia og San Marino.