Juryblemmene - Sverige slo oss og Polen mistet finalen

  • ManOfThePeople
  • ManOfThePeople's profilbilde Profil
  • Offline
  • Silent Storm
  • Silent Storm
Mer info
22/05/2019 20:11 #1 av ManOfThePeople
ManOfThePeople opprettet: Juryblemmene - Sverige slo oss og Polen mistet finalen
De fleste av oss skjønte vel at noe avr feil da Hviterusslands jurystemmer kom opp på skjermen og alle bunnlandene plutselig fikk poeng. Først nå får vi korreksjonen.

Slutten av kvelden hadde sett ganske annerledes ut. Makedonia fikk faktisk flest poeng av juryene, og John Lundvik hadde dermed sluppet å bli mest kjent for sin skuffelse etter at han ble holdt på pinebenken før siste televote ble opplest. Det hadde istedet stått mellom Makedonia og Nederland til slutt, og vel vært betydelig mindre spennende. Alle hadde skjønt at Makedonia ikke ville få nok seerstemmer.

Og Norge er nå offisielt bare nr 6, på tross av å ha vunnet televote. Makedonia, vinner av juryvote, er nr 7.

I tillegg står en tredjedel av Alcazar ansvarlig for at Polen mistet finalen. Hviterussland hadde ikke vært i finalen, og man hadde dermed unngått alt dette rotet! Lina Hedlund er dermed direkte og indirekte ansvarlig for alt som har gått galt!!

Logg inn eller registrer deg for å bruke forumet.

Mer info
22/05/2019 20:31 #2 av Harlekin
Harlekin har svart på: Juryblemmene - Sverige slo oss og Polen mistet finalen

Logg inn eller registrer deg for å bruke forumet.

Mer info
22/05/2019 22:55 #3 av Thomas
Thomas har svart på: Juryblemmene - Sverige slo oss og Polen mistet finalen

ManOfThePeople skrev: I tillegg står en tredjedel av Alcazar ansvarlig for at Polen mistet finalen. Hviterussland hadde ikke vært i finalen, og man hadde dermed unngått alt dette rotet! Lina Hedlund er dermed direkte og indirekte ansvarlig for alt som har gått galt!!


Det er vel meddelt i svenske medier at Hedlunds tabbe ikke hadde noen innvirkning på sluttresultatet? Dessuten stemte ikke Sverige i Hviterusslands semi, så det er uansett umulig at svenskene har "skylden" her :whistling: Det er vel heller et tsjekkisk jurymedlem som har ansvaret for at Hviterussland, ikke Polen gikk videre:

eurovoix.com/2019/05/20/czech-republic-j...d-in-semi-final-one/

Thomas
Tommel opp: KnutO

Logg inn eller registrer deg for å bruke forumet.

Mer info
23/05/2019 11:30 #4 av vagsey
vagsey har svart på: Juryblemmene - Sverige slo oss og Polen mistet finalen
Korrigeringa av resultatet er kanskje verst for Sverige som no ikkje lenger er vinnar hos juryane, det blei Nord-Makedonia!

Logg inn eller registrer deg for å bruke forumet.

Mer info
23/05/2019 13:42 - 23/05/2019 13:49 #5 av Christian
Christian har svart på: Juryblemmene - Sverige slo oss og Polen mistet finalen
Føler ikke at det spiller noen rolle for Norges del om vi kom på 5. eller 6. plass. Keiino gjorde uansett en fabelaktig jobb og de vant hos folkejuryen.
Det betenkelige er at EBU opererer med et jurysystem som ikke ser ut til å fungere skikkelig. Vi bør ikke skylle på enkelte land og jurymedlemer fordi at de har stemt feil men på EBU som opererer med et stemmesystem som kan misforstås.

En annen ting er at Hviterusslands fagjury ble disket pga lekkasjer angående deres stemmer. Er man disket er man disket og da er det ikke nødvendig at EBU skal regne ut poeng basert på andre bedømminger slik at Hviterussland likevel kan avgii fiktive stemmer.. Det hadde vært nok at kun Hviterusslands telefonstemmer ble regnet med.

For at jurysystemet ikke totalt skal havarere har EBU nå nøyaktig et år på seg til å utarbeide et vanntatt og akseptabelt system.

Christian
Siste endring: 23/05/2019 13:49 av Christian.
Tommel opp: KnutO, jodlebirger

Logg inn eller registrer deg for å bruke forumet.

Mer info
04/06/2019 17:12 - 04/06/2019 17:29 #6 av jodlebirger
jodlebirger har svart på: Juryblemmene - Sverige slo oss og Polen mistet finalen

vagsey skrev: Korrigeringa av resultatet er kanskje verst for Sverige som no ikkje lenger er vinnar hos juryane, det blei Nord-Makedonia!


Det var værre for Polen og Lithauen som misset finalen pga. feil hos juryene. Jeg lurer på hvordan reaksjonen hadde vært om det hadde gått utover på Norge/Keiino på samme måte som for Polen og Lithauen. Da hadde det blitt haraball i aviser og på nett. Det var endel reaksjoner i mediene og ikke bare på fansider, på at Keiino vant folket, men gjorde det dårlig hos juryene... Men det å stå utenfor finalen pga. en juryblemme er jo egentlig langt værre.
Siste endring: 04/06/2019 17:29 av jodlebirger.
Tommel opp: Christian, KnutO

Logg inn eller registrer deg for å bruke forumet.

Tid til å lage siden: 0.499 sekunder
Forumløsning av: Kunena