Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

9. mai 2016 - 02:55

Artistene strålte på den røde løperen i kveld

A

Kveldens åpningsseremoni fant sted på Skeppsbron utenfor Sveriges kongehus, der årets Euroclub også ligger, og dette markerer starten på Eurovision Song Contest her i Stockholm

Selv om flere delegasjoner, fans og presse allerede har tilbragt en ukes tid i vertsbyen er det kveldens seremoni som markerer startskuddet på den spennende uka med juryprøver, semifinaler og selvfølgelig den store finalen på lørdag.

Alle årets artister strålte i nydelige kjoler, fantastiske dresser og spenstige kreasjoner der de kastet sin glans over den 94 meter lange løperen. Eneste unntak var Agnete, som stadig skjermes slik at hun kan konsentrere seg om sin opptreden i semifinalen torsdag 12. mai.
Kveldens verter var duoen som har ledet pressekonferansene her i Stockholm, nemlig Catarina Rolfsdotter-Jansson og Jovan Radomir.

escNorge var selvfølgelig på plass for å overvære festlighetene.


{gallery}skribent/mandy/eurovision16/red_carpet{/gallery}

 

Etter den røde løperen dro delegasjonene videre til rådhuset før flere dro tilbake til Euroclub for å fortsette feiringen med presse og akkrediterte fans.

Sist redigert 9. mai 2016 - 15:18
Mandy Pettersen

Baseleder på skole i Lørenskog by day, MGP-entusiast by night. Interessen for konkurransen begynte i 1994 med Duett og tok for alvor av i 2004 til Wild Dances. Skribent for escNorge siden 2013.