Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

29. juni 2016 - 11:34

MAD VMA 2016: Élena Paparízou og Sergéj Lazarev sammen på scenen

Av

Under gårsdagens MAD Video Music Award stod Élena Paparízou og Sergéj Lazarev sammen på scenen og fremførte «You Are the Only One» i Athen.

Gårsdagens musikkprisutdeling, arrangert av den privateide TV-kanalen MAD TV, gikk av stabelen i Athen. MAD TV har tidligere vært delaktig i den greske uttakingen. På scenen stod flere tidligere Eurovision-artister fra blant annet Hellas, Kypros, Bulgaria og Russland samt en rekke tidligere deltakere i den greske uttakingen. 

Sákis Rouvás, kjent som Hellas representant i 2004 og 2009 samt programleder i 2006, åpnet showet med sin nye singel, «Óla». Låta «Fíla me» sikret Rouvás prisen for «Beste popvideo», og artisten ble kåret til «Beste mannlige moderne artist». Rouvás har dermed ennå rekorden med flest priser for en mannlig popartist siden prisutdelingen startet i 2004.

 

@sakisrouvas #live #madvma16 #cocacolagreece #vivawallet

Et bilde publisert av MAD Video Music Awards (@madvma)

Demy, som deltok som pauseunderholdning i den greske uttakingen i 2013, var tilstede. Forrige uke kom det spørsmål om hun skulle representere Hellas i Eurovision Song Contest 2017 i Ukraina. Nå har Demy, ifølge gossip-tv.gr, bekreftet at hun ønsker å være Hellas representant, om det også er noe kringkasteren ERT vil gå med på. Hun stakk forøvrig av med den nyopprettede prisen «MAD Kypros» samt «Beste urbane video» for låta «I alíthia moiázi pséma» og «Årets beste video» for låta «Sto theó me pái». 

 

MAD Cyprus Award @demy_official #live #madvma16 #cocacolagreece #vivawallet

Et bilde publisert av MAD Video Music Awards (@madvma)

 

Sammen med Bulgarias Poli Genova fremførte Demy «If Love Was a Crime».

 
 

@demy_official & @poli.genova #live #madvma16 #cocacolagreece #vivawallet

Et bilde publisert av MAD Video Music Awards (@madvma)

 

MAD TV sparte ikke på kjendisene, og hadde invitert 2005-vinner Élena Paparízou til å synge en duett med Sergéj Lazarev. Valget falt på Lazarevs Eurovision-bidrag «You Are the Only One». Paparízou vant prisen for «Beste kvinnelige moderne artist», og har med det vunnet minst én pris på hver av de 13 priseutdelingene som har blitt avholdt siden oppstarten.

 

@helenapaparizouofficial & @lazarevsergey live on stage #live #madvma16 #cocacolagreece #vivawallet

Et bilde publisert av MAD Video Music Awards (@madvma)  

Til stede for å opptre var også Ánna Víssi som representerte Hellas i 1980 og 2006 og Kypros i 1982, Eléni Fouréira og MELISSES som begge deltok i den greske uttakingen i 2010, Kóstas Martákis fra den greske uttakingen i 2008 og 2014 og Khrístos Dántis som deltok i den greske uttakingen i 2007. Sistnevnte var med på å skrive «My Number One», som Paparízou vant Eurovision med i 2005. 

Under prisutdelingen i går kveld vant MELISSES prisen for «Beste gruppe», mens Víssi stakk av med «Hedersprisen».

Årets MAD VMA var den 13. i rekken, og under ser du en oppsummering av noen av årets opptredener.

Sist redigert 29. juni 2016 - 12:54

Alexander Gjørøy

Har bidratt som skribent i escNorge siden 2016, og har i år ansvar for Hellas, Kypros, Nederland, Makedonia og San Marino.