Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

30. mai 2016 - 12:54

Slik reagerer amerikanske YouTube-stjerner på Eurovision

Av

Fine Brothers, kjent for deres reaksjonsvideoer på YouTube, har samlet en rekke amerikanske YouTube-stjerner for å se deres reaksjon når de får se klipp fra Eurovision.

Noen hadde hørt om Eurovision, men de andre skjønte fort hva det dreide seg om. Selv om musikk-OL ikke er helt korrekt navn, så var de i alle fall inne på noe.

Tyler Oakley omtalte konkurransen som «veldig homo». Lana mente at «Eurovision er veldig stort». Niki og Gabi måtte til og med innrømme at de var flau over å ikke vite hva Eurovision er. Det blir først spilt av små klipp fra årets konkurranse, der Michał Szpak blir omtalt som «Prince, bare utkledd som Tor», mens Lunes y Jueves ikke kan forstå hvorfor Australia skal være med.

Årets vinner, Jamala med låta «1944», får blandede reaksjoner også hos amerikanerne. Noen vet ikke helt om den er god eller ikke, mens Lana «forstår hvorfor den vant». Én ting er alle likevel enige om: Jamala kan synge. De fleste blir overrasket når de skjønner at ABBA har vunnet Eurovision, men overraskelsen er nok størst for Jon Cozart når han mener at Céline Dion ligner på nettopp Céline Dion.

Årets Eurovision-finale ble for første gang sendt på amerikanske TV-skjermer i år.

 

 

Sist redigert 30. mai 2016 - 13:46
Alexander Gjørøy

Har bidratt som skribent i escNorge siden 2016, og har i år ansvar for Hellas, Kypros, Nederland, Makedonia og San Marino.