Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

20. april 2016 - 22:14

Spør Norges delegasjonsleder om alt du lurer på foran ESC2016

Av
Stig Karlsen er prosjektleder for MGP og sjef for den norske delegasjonen. Nå kan du spørre han om alt du lurer på om Norges opptreden i ESC. Stig Karlsen er prosjektleder for MGP og sjef for den norske delegasjonen. Nå kan du spørre han om alt du lurer på om Norges opptreden i ESC.

Om ei drøy uke setter den norske delegasjonen kursen mot Stockholm!. Agnete har sin første prøve på scenen i Globen 5.mai klokka 14.20. escNorge er på plass og dekker prøven. Agnete, korister og dansere stiller med et noe annerledes show enn i Oslo Spektrum. Musikkansvarlig Jan Fredrik Karlsen har sagt at nummeret vil framstå mer monumentalt. 

Hittil har ikke Agnetes og hennes teams forberedelse gått helt etter planen. Både Agnete og hennes team har vært rammet av virussykdom som har gjort at legen har frarådet dem å reise noe sted, og ta det mest mulig med ro fram mot ESC i Stockholm. Men nå er prøvene i full gang, og det meldes om god stemning i den norske delegasjonen.

Det er sikkert mange av våre lesere som har spørsmål om Norges opptreden i årets Eurovision, eller om årets norske MGP eller kanskje framtidas MGP?

Uansett, hva du enn måtte lure på. Nå har du sjansen.

Prosjektleder og leder for den norske delegasjonen Stig Karlsen stiller på et nettintervju hos oss. Det er du som er escleser som stiller spørsmålene.

Har du spørsmål så går du inn på denne tråden på escNorge sitt forum: Still ditt spørsmål i denne tråden

Vi er mange som gleder oss til at Agnete skal komme skikkelig på banen og vise at vi er en nasjon av dyktige sprintere som tar konkurrentene i innspurten.

 

Sist redigert 20. april 2016 - 22:43
Anders Martinius Tangen

Anders M. Tangen har dekket Grand Prix stoff for NRK i flere år. Nå er han foredragsholder for næringslivet, og har sin egen Eurovisionblogg ved siden av å være redaktør for escNorge.net