Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

Slavko fra Montenegro vant årets Barbara Dex Award

Av - mandag, 22 mai 2017 11:21

Tradisjonen tro blir det styggeste sceneantrekket i årets Eurovision Song Contest kåret når finalen er vel overstått. I år gikk den tvilsomme æren til Slavko Kalezić fra Montenegro.

ESC-fans fra hele verden har kunnet være med og stemme på sine «favoritter» i årets startfelt. Tidligere har det vært nettstedet House of Eurovision som har stått for kåringen, men fra og med i år er det den belgiske siden songfestival.be som har tatt over ansvaret.

Årets vinner ble altså Slavko Kalezić, som nok fikk mangt et øyenbryn til å heve seg da han gikk på scenen i sine sølvglitrende, frynsebekledde bukser, gjennomsiktige nylonoverdel og lange hårflette.

På de neste plassene fulgte Latvias Triana Park, der vokalisten hadde kledd seg som en lettere psykedelisk japansk Anime-figur, og tsjekkiske Martina Bárta, som gikk for en posete, gullglinsende buksedrakt som virket minst et par nummer for stor.

Hvor Norges JOWST plasserte seg på listen, er ikke kjent.

Sist redigert mandag, 22 mai 2017 11:30
Thomas Steen

Skribent og schlagerfan som har vært med i escNorge nesten helt siden oppstarten i 2009. Dekker for tiden Sverige, Romania, Israel, Kroatia og Albania.