Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

13. mai 2014 - 16:37

Kristendemokraterne vil have Danmark ud af ESC

Av

 

Medens at største delen af Danmark glæder sig over et overstået vellykket arrangement i B&W Hallerne - så raser tilsyneladende de danske Kristendemokrater!

 

Resultatet på lørdagens store brag i København blev som bekendt, at østrigske Conchita Wurst løb med sejren. Det har glædet mange, andre var overraskede - og andre igen forholder sig negativt til den østrigske sejr. Tilsyneladende tilhører de danske Kristendemokraters landsformand, Stig Grenow, den sidste kategori, for han raser nu over vinderen, og kræver Danmark ud af det Internationale Melodi Grand Prix fremover. Han henviser til at det nu er "et stærkt politisk show, som er blevet kapret af homoseksuelle kræfter, som ønsker at udviske en hver forskel i køn og identitet".

 

»Showet er blevet udlagt som en sejr for tolerancen, men det var det slet ikke. Vinderen han, hun eller "høm" tog showet og misbrugte det til en politisk manifestation. De vil have, at alt er ét fedt. De har voldtaget showet og proppet det ned i halsen på os andre,« siger Stig Grenov, der mener, at showet lørdag var i strid med gode kristne værdier.«

 

Stig Grenow henviser overfor Jyllands-Posten, at DR og de homoseksuelle gerne vil have at showet skal handle om tolerance, men at tolerancen var væk. Man kunne blot se da fans i salen "buhede" af de russiske deltagere, fordi man ikke kunne lide Rusland. Det er mennekser uden pli. Russerne skulle fremstå som de dårlige, medens at fans'ne skulle fremstå som de gode - men han synes at det er svært at se tolerancen. Han pointerer flere gange i interviewet, at han ikke har noget imod homoseksuelle, og tager skarp afstand fra bl.a. de stramninger som bl.a. Rusland har lavet overfor den del af befolkningen.

 

»Ligemageri ligger i den kamp, der bliver kæmpet. Hele budskabet i vindersangen handler om det. Og hendes eller hans udtalelse på pressemødet om, at 'vi er ustoppelige', må man forstå som 'os med en anden seksualitet end hovedparten'. De vil ud og proppe den holdning ned i halsen på os. Og så længe jeg har mulighed for det, så vil jeg have lov til at sige: Det er forkert. Vedkommende har et problem, men det må han eller hun leve med. Det sover jeg fint med. Jeg har ikke tænkt mig at stille mig op ved døren til sådan et show og spørge til folks seksualitet. Det må de sandelig selvom. De må sove med, hvem de vil. Men de har kapret showet. Og nu er nok nok. Så må vi forlade showet«.

 

Stig Grenow henviser ligeledes til Conchitas udtalelse på vinder-pressemødet efter sejren, hvor Conchita Wurst slår fast, at "vi er ustoppelige". Han henviser til at det minder op et korstog, hvor dem med en anden seksualitet end hovedparten, forsøger at proppe den holdning ned i halsen på alle andre. Han fastslår, at han  har lov til at have sin mening, og at han synes det er forkert!   

 

Også de 3 værter: Lise Rønne, Nicolaj Koppel og Pilou Asbæk får sit ord med på vejen. Kommentarer hvor de flørter på indbyrdes på tværs, både kvinde/mand og mand/mand, gør at DR har valgt at gøre sig ansvarlige i problemet, og gjort showet til et politisk budskab. Han synes at folk må leve som de vil, men det skal ikke promoveres i et tv-show som det Internationale Melodi Grand Prix.

 

Kristendemokraterne i Danmark er ikke repræsenteret i Folketinget, da de ved det sidste Folketingsvalg ikke formåede at få nok stemmer til at komme over spærregrænsen. Inden da var der både vælger og medlems flugt fra partiet. Stig Grenow mener at de penge man sparer på ikke at holde Melodi Grand Prix, de skal bruges til at bekæmpe forfølgelse af minoriteter i Danmark.

 

Kilde: Jyllands-Posten.dk   

Sist redigert 10. juni 2014 - 08:03