Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

DR forsetter med verts sukses i 2018

Av - onsdag, 16 august 2017 22:52

Hun har stået med vertsrollen de sidste 2 år - han fik sit første vertsjob i år, men de 2 populære skikkelser, sendes atter på scenen af DR igjen neste år!

 

Der er selvfølgelig tale om Annette Heick og Johannes Nymark, som kyndigt guidede seerne igjennom årets danske Melodi Grand Prix. Anette Heick stod ligeledes i spidsen av showet i fjor, dengang delte hun vertsjobbet med sin mor Hilda Heick og Jacob Riising. Annette Heick er jo nermest føtt inn i Grand Prix, hendes far er den mest vindende komponist/tekstforfatter, som Danmark har haft til dato, og han har sammen med konen Hilda, deltaket i den nasjonale finale adskillige gange gjennom årene. Hun har ligeledes selv steåt på scenen i konkurransen et par gange, senest med den ganske populære låt 'Copenhagen Airport'.

 

Johannes Nymark ses vel av flesten som svigermors drøm, og har lenge været en populær skikkelse på den danske scene. Han fikk sit første vertsjob i år, da han takkede ja til danske Melodi Grand Prix - ellers er han i almindeligheten kendt på musicalscenen og indenfor skuespil, samt musik - som en del av Lighthouse X, som i sidste ende tok sejren hjem i den nasjonale finale i 2016. DR's underholdningssjef: Jan Lagermand Lundme, mener at de 2 verter, har en felles pasjon og kærlighet for Melodi Grand Prix, og at de har en perfekt kemi sammen. Det sammenbragt med, at de begge er ganske populære i den brede befolkning, kan kun tegne en sukses.   

 

DR har valgt å holde neste års nasjonale finale i Jylland igjen - Aalborg kommer til å kalde til folkefest i Gigantium. Aalborg har tidligere lagt scene til årets folkefest 6 gange - usikkerheden om de ville kunne tilbyde sig i 2018 opstod ellers tidligere i år, da en brand hergede Gigantium. Branden blev slukket i tide, og skaderne blev gudskelov mindre, end hvad man kunne have forventet.   

 

Mens der ventes på yterligere nyheter, kan dere eventuelt nyte åpnings-frekvensen fra dette års danske finale:

 

 

Indsendelse av låter til Dansk Melodi Grand Prix fortsetter stadig, men rammerne for showet ligger nu fast. Dansk Melodi Grand Prix løper av stablen den 10. Februar.

Sist redigert onsdag, 16 august 2017 23:44