Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

Østerrikes bidrag avvist fra Storbritannias You Decide

Av - onsdag, 09 mai 2018 16:45
Østerrikes bidrag avvist fra Storbritannias You Decide Andres Putting, Eurovision.tv

Under gårsdagens semifinale kunne de britiske kommentatorene avsløre at Østerrikes låt, Nobody But You, opprinnelig var innsendt til BBC sin nasjonale utvelgelse You Decide.

Nobody But You fremført av Cesar Sampson, var en av de ti heldige som i går gikk videre til lørdagens finale. Om det var Cesar selv som var ment å skulle fremføre bidraget i den britiske utvelgelsen vites ikke.

Låten ble uansett avvist til fordel for seks andre, som ble valgt ut i deres nasjonale finale tilbake i februar. Den ble som kjent vunnet av Surie, som er direkte i finalen på lørdag.

Østerrikes bidrag gjør forøvrig suksess på Itunes listene i Norge, der den for øyeblikket er på plass nummer 35. Dette er den høyeste plasseringen av bidragene fra gårsdagens semifinale.

Som skrevet tidligere, klarte Østerrike å gå videre, og må nå helt tilbake til 2013 for å finne sist gang de måtte stå over en finale.

Kilder

Tommy Hansen

ESC-skribent siden 2014, ansvar for Estland, Malta, Italia, Russland, Spania og Ungarn. Dekker også enkelte deler av MGP