Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

28. mai 2018 - 12:14

YouTube-rekord for «Toy»

Av
NY REKORD: Netta vant Eurovision 2018 med «Toy», som nå har satt ny visningsrekord på den offisielle YouTube-kanalen til Eurovision Song Contest. NY REKORD: Netta vant Eurovision 2018 med «Toy», som nå har satt ny visningsrekord på den offisielle YouTube-kanalen til Eurovision Song Contest. Foto: Andres Putting / Eurovision.tv

«Toy» er nå den mest sette videoen på Eurovision Song Contests YouTube-kanal. 

Det tok «Toy» 76 dager å slå rekorden fra 2010 i antall visninger på kanalen, etter at den ble lagt ut i mars. Tidligere var det Lenas «Satellite» og Jessy Matadors «Allez Ola Olé» som hadde flest visninger. Den offisielle videoen til «Toy» er i nå sett over 59 millioner ganger, som er to millioner mer enn den tidligere rekorden. 

Legger vi til visningene av semifinale- og finalevideoene er «Toy» sett 102,3 millioner ganger. «Satellite» har totalt 63,7 millioner visninger, og «Allez Ola Olé» har 73,5 millioner visninger. Begge disse deltok riktignok bare i finalen, og det finnes dermed ikke tall fra semifinalene.

 

Til sammenligning har «Fuego» 30 millioner visninger om man legger sammen tallene fra den offisielle videoen, semifinalen og finalen.

Alexander Gjørøy

Har bidratt som skribent i escNorge siden 2016, og har i år ansvar for Hellas, Kypros, Nederland, Makedonia og San Marino.