Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

26 låter med i Moldovas uttaking

Av - onsdag, 23 januar 2019 00:16
HAR OFFENTLIGGJORT LÅTENE: 26 av de 28 innsendte bidragene skal delta i den moldovske uttakingen. HAR OFFENTLIGGJORT LÅTENE: 26 av de 28 innsendte bidragene skal delta i den moldovske uttakingen. Foto: TRM

26 låter skal kjempe om seieren i O melodie pentru Europa. Det er alle låtene som ble sendt inn, sett bort i fra to som ikke får være med videre.

TRM har offentliggjort alle låtene som ble sendt inn til den moldovske uttakingen, men to av dem får ikke være med videre. Først skal de 26 bidragene gjennom en direktesendt audition 2. februar. Semifinalen arrangeres 2. mars, og dagen etter velger Moldova sin representant til Eurovision 2019 gjennom en nasjonal finale.  

Alle bidragene kan du høre her. Lenken inneholder 28 låter, og inkluderer de to bidragene som ikke er med videre. TRM har ikke annonsert hvilke to bidrag dette er.

Den direktesendte auditionen vil avgjøres av en jury som gir låtene poeng fra 0 til 12. Juryen skal kun vurdere låten, og artistene kan derfor opptre uten kostymer.

TRM hadde opprinnelig fått inn 28 bidrag, men bare 26 er med videre. Uttakingen starter med direktesendt audition 2. februar kl. 11.00.

 

Alexander Gjørøy

Har vært med i escNorge siden våren 2016, og er i dag redaktør og har hovedansvar for Hellas, Kypros og San Marino.