Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

Armenia først ut med å velge artist

Av - onsdag, 28 november 2018 15:12
REPRESENTERTE ARMENIA: Sevak Khanagyan (bildet) røk ut i semifinalen i Lisboa, og får «æren» av å ha Armenias verste resultat i Eurovision. REPRESENTERTE ARMENIA: Sevak Khanagyan (bildet) røk ut i semifinalen i Lisboa, og får «æren» av å ha Armenias verste resultat i Eurovision. Foto: Hans-Petter Fjeld / escNorge

Når det stunder mot juletider vet alle fans av Eurovision Song Contest at vi kan begynne å forvente at artister som skal delta i neste internasjonale finale bli offentliggjort.

I 2018 valgte armensk TV å ha en nasjonal finale, men til tross for en ganske klar seier der klarte deres artist Sevak Khanagyan ikke å kvalifisere seg til finalen. Om dette er en av årsaken til at de i år har en intern utvelgelse vites ikke. Neste års armenske deltager vil bli avslørt allerede førstkommende fredag i under det direktesendte TV-programmet Lav Yereko, som starter kl. 19.20.

Og med mindre noen andre deltagerland kommer Armenia i forkjøpet vil altså de få æren av å avsløre første artist som skal til Tel Aviv i mai neste år.

I mellomtiden kan man jo nyte ett gjensyn med låten de altså ikke klarte å kvalifisere seg til finalen med i 2018

 

 

 

 

Sist redigert onsdag, 28 november 2018 16:06

Morten Thomassen

Jeg har vært med siden Kiev og er i tillegg president i den norske Grand Prix-klubben og har vært på 25 internasjonale finaler.