Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

Bak kulissene-dokumentar og tabber fra Eurovision 2018

Av - onsdag, 12 desember 2018 08:24
BIDRO: Steadicamoperatør Tim Tønnessen ble en del av fremføringen av det hviterussiske bidraget. BIDRO: Steadicamoperatør Tim Tønnessen ble en del av fremføringen av det hviterussiske bidraget. Foto: Andres Putting / escNorge

Bli med bak kulissene i den én time lange dokumentaren om Eurovision 2018, eller gå rett til tabbene.

Ron Kavaler har satt sammen klipp fra prøvene til Eurovision 2018. Det har resultert i en én time lang dokumentar på YouTube. Dokumentaren tar for seg hvordan de enkelte bidragene er filmet, og hva som må til for at det skal se ut som det gjør på TV. Blant annet hvordan produksjonen må jobbe som team for at ingen av fotografene skal synes på skjermen. Men den avslører også flere hemmeligheter du ikke får vite på TV.

Dokumentaren viser blant annet hvordan steadicamoperatør Tim Tønnessen blir en del av fremføringen av det hviterussiske bidraget, når han tar imot rosen fra Alekseev og gir den videre til en danser. Se hele dokumentaren her:

Og er du mer interessert i tabber enn det tekniske, har Kavaler satt sammen 43 minutter med tabber fra prøvene til Eurovision 2018 her:

Eurovision er mye mer enn det du ser på TV, og videoene over er til for å unngå at det skal skje tabber på direkten.

Sist redigert onsdag, 12 desember 2018 09:04
Alexander Gjørøy

Har vært med i escNorge siden våren 2016, og er i dag redaktør og har hovedansvar for Hellas, Kypros og San Marino.