Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

23. oktober 2018 - 15:38

Dansk finale i Herning 23. februar

Av
FINALE I HERNING: Boxen i Herning blir arena for neste års DMGP-finale. Rasmussen (bildet) vant årets DMGP i Aalborg, og fikk representere Danmark i Lisboa. FINALE I HERNING: Boxen i Herning blir arena for neste års DMGP-finale. Rasmussen (bildet) vant årets DMGP i Aalborg, og fikk representere Danmark i Lisboa. Foto: Hans-Petter Fjeld / escNorge

Finalen i Dansk Melodi Grand Prix arrangeres 23. februar.

DMGP-finalen vil finne sted i Boxen i Herning, melder DR. DRs underholdningssjef, Jan Lagermand Lundme, sier til DR at neste års DMGP-finale er noe å glede seg til. 

– Det er en stor, national begivenhed hvert år. Og stemingen, specielt i Boxen i Herning, er fuldstændig fantastisk, når vi er der. Man mærker virkelig, hvordan folk har lyst til det her. Så jeg er sikker på, at dem i salen og foran skærmene derhjemme får en god og unik oplevelse, sier Jan Lagermand Lundme.

Verken bidragene eller programlederne er offentliggjort, men billetter til den store finalen i Herning kan kjøpes fra 26. oktober kl. 12.00 på DR Billet

Danmark velger sitt 48. Eurovision-bidrag 23. februar.

Sist redigert 23. oktober 2018 - 15:50
Alexander Gjørøy

Har bidratt som skribent i escNorge siden 2016, og har i år ansvar for Hellas, Kypros, Nederland, Makedonia og San Marino.