Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

Dette blir slagordet for Eurovision 2019!

Av - søndag, 28 oktober 2018 20:27
DARE TO DREAM: Den generiske logoen sammen med årets slagord. DARE TO DREAM: Den generiske logoen sammen med årets slagord. Foto: EBU / eurovision.tv

En og en halv måned etter at Tel Aviv ble annonsert som vertsby for Eurovision 2019 avsløres det alle har ventet på... Slagordet!

Det var etter et møte med den israelske statsministeren Benjamin Netanyahu at Jon Ola Sand i dag offentliggjorde årets slagord. "Slagordet representerer og symboliserer alt Eurovision Song Contest står for; inkludering, mangfold og samhold. Å stå på scenen og våge å drømme om seier, å være modig og selvsikker nok, og å fremføre for et verdenspublikum er verdt drømmen," sa EBU-sjef Jon Ola om årets slagord:

DARE TO DREAM

Det er kanskje mange som savner litt mer stil over slagordet enn på bildet? Årets tema og logo er ikke avslørt enda - men vil offentliggjøres på et senere tidspunkt, sammen med den offisielle listen over deltakende land. Slagord har vært en tradisjon stort sett hvert år siden 2002 – og temaet for året støtter gjerne opp om slagordet, som går igjen i hele konkurransen – både i pauseunderholdningen, den grafiske stilen og designet på scenen. Temaet er også ofte bygd opp rundt et bestemt symbol – som for eksempel diamanten fra 2014 og ilden fra 2012. Er du spent på årets tema?

Eurovision 2019 vil bli avholdt i Tel Aviv den 14., 16. og 18. mai 2019! Følg med for flere nyheter...

Sist redigert mandag, 29 oktober 2018 08:15