Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

«Fuego»-låtskriver skal skrive Kypros' bidrag i 2019

Av - mandag, 03 desember 2018 19:33
NY «FUEGO»? Alex P, som skrev årets kypriotiske låt, er tilbake med en ny låt for Kypros neste år. Her fremfører Éleni Fouréira låten under Eurovision i Lisboa. NY «FUEGO»? Alex P, som skrev årets kypriotiske låt, er tilbake med en ny låt for Kypros neste år. Her fremfører Éleni Fouréira låten under Eurovision i Lisboa. Foto: Hans-Petter Fjeld / escNorge

Alex P er en av låtskriverne bak Éleni Fouréiras «Fuego», og i  neste år er han tilbake med en ny låt i Eurovision.

Også neste år skal Alex P være med og skrive det kypriotiske bidraget. Det bekrefter den kypriotiske kringkasteren RÍK. 

«Fuego» sikret Alex P enda en topplassering som låtskriver i Eurovision; i 2009 skrev han «Always» for Aserbajdsjan, og som endte på tredjeplass. Han skrev også det kypriotiske bidraget i 2012 og det greske i 2007, to låter som endte på henholdsvis 16. og sjuendeplass.

Den georgiske artisten Tamta trekkes frem som en mulig kandidat til å representere Kypros. Den greske kringkasteren ERT skal også ha vist interesse for Tamta, noe hun selv avkrefter, ifølge INFE Greece. Tamta har tidligere deltatt i den greske uttakingen, men aldri fått muligheten til å representere verken Hellas eller Kypros. Det samme var tilfellet i år, da Éleni Fouréira fikk sjansen for Kypros etter flere forsøk i Hellas.

Tamta bekrefter at hun ønsker å representere Hellas, Kypros eller Georgia, men at hun ikke skal ha hørt noen låt ennå, ifølge OGAE Hellas.

Vi holder deg oppdatert, også på Instagram. Følg oss gjerne for å diskutere nyheter, låter, artister og mer!

RÍK har ikke avslørt datoen for når låten slippes, eller når artisten avsløres.

Sist redigert mandag, 03 desember 2018 20:08
Alexander Gjørøy

Har vært med i escNorge siden våren 2016, og er i dag redaktør og har hovedansvar for Hellas, Kypros og San Marino.