Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

Gresk journalist: Katerine Duska skal representere Hellas

Av - søndag, 13 januar 2019 21:04
FOR HELLAS? Katerine Duska skal ifølge en gresk journalist være klar for å representere Hellas i Tel Aviv. FOR HELLAS? Katerine Duska skal ifølge en gresk journalist være klar for å representere Hellas i Tel Aviv. Foto: Chronis Perrakis / Facebook

Katerine Duska skal være ERTs førstevalg til å representere Hellas i Eurovision 2019.

Ifølge den greske journalisten Jánnis Poulópoulos skal kanadiske Katerine Duska være klar for Eurovision. Det melder INFE Cyprus. Duska har en avtale med plateselskapet Minos EMI, et selskap som for litt siden bekreftet at de ikke ville være involvert i den greske uttakingen. Artisten skal ifølge journalisten delta med en poplåt med europeisk sound på et fremmedspråk. 

Tidligere har flere navn vært oppe, blant annet Kypros' representant Tamta og den greske artisten Níkos Gkános. ERT har fremdeles ikke kommet med en offisiell uttalelse, men har satt sammen en arbeidsgruppe som skal velge årets bidrag. Gruppen består av Dimitri Papadimitriou, Adam Petros, Fotis Apergi, Gianni Petridi, Maria Koufpoulou og Sofia Dranidou. De utvalgte er alt fra komponister, musikkprodusenter og journalister til ansatte i ERT. 

Vi kommer tilbake med mer info om hvem som blir Hellas' representant i 2019, og i mellomtiden kan du diskutere denne og mange andre saker på vårt diskusjonsforum på Facebook.

 

Sist redigert søndag, 13 januar 2019 21:43
Alexander Gjørøy

Har vært med i escNorge siden våren 2016, og er i dag redaktør og har hovedansvar for Hellas, Kypros og San Marino.