Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

Her er de danske MGP-programlederne

A - tirsdag, 15 januar 2019 17:54
Ny programlederduo: Johannes Nymark, også kjent fra gruppen Lighthouse X, får med seg Kristian Gintberg til årets danske MGP-finale. (Foto: Agnete Schlichtkrull © dr) Ny programlederduo: Johannes Nymark, også kjent fra gruppen Lighthouse X, får med seg Kristian Gintberg til årets danske MGP-finale. (Foto: Agnete Schlichtkrull © dr)

Den danske MGP-finalen finner sted lørdag 23. februar i Herning - og i dag ble det også klart hvem årets programledere er.

Johannes Nymark, som har vært programleder de siste to årene fortsetter - og han får med seg Kristian Gintberg, som tidligere har stått i spissen for MGP Junior i Danmark.

- Det er det største programmet DR har, og det er samtidig en tradisjon. Det føles som en høytid når det er Grand Prix. Det er litt som fotball-EM - bare innen musikk. Jeg er meget stolt over å være programleder. Jeg har også fått lov til å snuse litt på noen av sangene, og jeg kan bare si at de er sinnssykt gode, sier Gintberg til DR.

Det er tredje gang den danske MGP-finalen foregår i Boxen i Herning. De ti artistene som skal delta i årets utgave, er foreløpig ikke offentliggjort.

Charlotte Sissener

Har vært med i escNorge siden 2017, og bidrar som skribent. Har i år ansvar for Ukraina, Litauen og Spania.