Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

KEiiNO reiv ned huset under Eurovision in concert

Av - søndag, 07 april 2019 06:56
Rundt tretti artister i årets Eurovision møtte i går Eurovision-publikumet for første gang. Rundt tretti artister i årets Eurovision møtte i går Eurovision-publikumet for første gang. Foto: Eurovision in Concert, Amsterdam

Rundt 5000 elleville publikummere var i går samlet i Amsterdam under Eurovision in Concert. Og for en stemning det ble! Folk sang med, de hoiet og danset. KEiiNo reiv nesten ned huset med sin energiske opptreden.

KEiiNO gikk på scenen mot slutten av konserten i går og det var tydelig at mange ventet på våre norske representanter. Da nordlys og stjernehimmel kom på den store skjermen bak, og KEiiNO sto i den kjente trekantposituren i starten var det stor jubel.
keiino på EiC

Under direktesendingen på Facebook var det mange som lurte på om det var playback, siden framføringen var så bra. Men det var det ikke. Da Fred kom fram for å framføre signatur-joiken ble han møtt av varm og forventningsfull jubel, flere forsøkte å joike sammen med ham. Her er et videoklipp vår belgiske venn Olivier har delt med oss:

KEiiNO selv var i esktase etter sin opptreden: 

 

 

Klippet over viser KEiiNOs opptreden fra etterfesten. Video: Olivier Vanhoutte

Sist redigert søndag, 07 april 2019 15:11

Anders Martinius Tangen

Anders M. Tangen har dekket Grand Prix stoff for NRK i flere år. Nå er han foredragsholder for næringslivet, og har sin egen Eurovisionblogg ved siden av å være redaktør for escNorge.net