Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

Litauen: Monika Marija trekker 'Criminal'

A - torsdag, 21 februar 2019 12:11
 Monika Marija vil stille med låten 'Light On' i lørdagens litauiske finale. (Foto: LRT) Monika Marija vil stille med låten 'Light On' i lørdagens litauiske finale. (Foto: LRT)

To dager før Litauens nasjonale finale Eurovizija 2019 går av stabelen, melder en av de mest populære deltagerne, Monika Marija, at hun trekker låten 'Criminal' fra konkurransen.

Dette bekrefter den litauiske kringkasteren LRT i dag. Monika Marija har i årets utvelgelse deltatt med hele to låter - 'Criminal' og 'Light On' - og gått rett til finalen med begge. I forrige uke oppfordret sangerinnen både juryen og tilhengerne sine på sosiale medier til å ikke stemme på 'Criminal' i den andre semifinalen - et fremstøt som ikke fungerte spesielt bra. Nå har hun altså bestemt seg for å konkurrere med kun 'Light On'. For å trekke en låt fra konkurransen, må Marija imidlertid betale en bot på 2000 euro.

Alen Chicco og hans låt 'Your Cure', som såvidt gikk videre fra forrige ukes semifinale, kommer inn som ny deltager til finalen og erstatter 'Criminal'.

Sist redigert torsdag, 21 februar 2019 14:00

Charlotte Sissener

Har vært med i escNorge siden 2017, og bidrar som skribent. Har i år ansvar for Ukraina, Litauen og Spania.