Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

Lyd- og kameraproblemer under KEiiNOs jurygjennomføring

A - fredag, 17 mai 2019 22:28
Lyd- og kameraproblemer under KEiiNOs jurygjennomføring Foto: EBU

Norge, representert av KEiiNO, gjennomførte i kveld sin låt for alle juryene som avgjør 50% av stemmene under morgendagens finale. Det gikk i midlertid ikke helt smertefritt!

Det var, i følge våre utsendte og flere andre i pressesenteret, både problemer med en kameramann som syns i TV-bildene og lydtrøbbel. Det sies at lyden nesten forsvant under Freds joik og Alexandra skal visst ha sett litt redd ut.

NRK krever nå at Norge skal få opptre igjen!
NRK har lagt inn klage og fått avslag på den, NRK har derfor levert en formell klage til EBU - EBU avslo også den formelle klagen!

- "Ved to tilfeller på kort tid, ble skjermen ble svart. Da bildet kom tilbake igjen var kameraoppratøren i bildet.", står det på nrk.no/mgp

– Vi er selvfølgelig svært skuffet over avgjørelsen, og håper at det ikke vil påvirke juryen i negativ forstand, sier delegasjonsleder Stig Karlsen til NRK.

problemer

wiwiproblemer

Sist redigert fredag, 17 mai 2019 23:49
Mandy Pettersen

Har sett på MGP så lenge jeg kan huske. Interessen for Eurovision begynte i 1994 med Duett og tok for alvor av i 2004 til Wild Dances. Skribent for escNorge siden 2013 med ansvar for MGP, Irland, Belgia og Latvia.