Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

MIHAI trakk seg: Går fra Romania til Hviterussland

Av - torsdag, 24 januar 2019 00:12
BYTTER LAND: MIHAI går fra Romania til Hviterussland. BYTTER LAND: MIHAI går fra Romania til Hviterussland. Foto: Antena 1

MIHAI trakk seg fra den rumenske uttakingen – nå vil han delta i den hviterussiske i stedet for.

MIHAI skulle opprinnelig delta i Selecția Națională, men trakk seg. Nå skal han ifølge eurofest.by være klar for å delta i den hviterussiske uttakingen. Det er ikke kjent om det blir en ny låt, eller den samme som han skulle delta med i Romania. MIHAI representerte Romania i Eurovision 2006, hvor han endte på fjerdeplass. Han har også deltatt i Selecția Națională åtte ganger, og årets bidrag ville blitt hans niende. 

MIHAI er den andre artisten som har trukket seg fra årets utgave av konkurransen. Tidligere annonserte Dan Bittman, som representerte Romania i Eurovision 1994, at han ikke ønsket å være med likevel

Den hviterussiske kringkasteren har åpnet opp for innsending av låter til EuroFest, og alle låtene må gjennom en audition. De ti beste blir offentliggjort 4. februar, og finalen vil finne sted senest 8. mars. Vinneren kåres av en jury.

En endelig bekreftelse på om MIHAI er en av artistene i EuroFest 2019 vil komme når BTRC annonserer de ti finalistene 4. februar. 

Sist redigert torsdag, 24 januar 2019 01:12
Alexander Gjørøy

Har vært med i escNorge siden våren 2016, og er i dag redaktør og har hovedansvar for Hellas, Kypros og San Marino.