Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

Møtte ikke opp, ble disket og fikk bot; nå forklarer han hvorfor

Av - fredag, 25 januar 2019 08:50
DISKET: Sasha Song får ikke delta i Litauens uttaking etter at han ikke møtte opp. Nå forklarer han hvorfor han uteble. DISKET: Sasha Song får ikke delta i Litauens uttaking etter at han ikke møtte opp. Nå forklarer han hvorfor han uteble. Foto: BNS

Sasha Song møtte ikke opp til innspilling av det fjerde showet i Litauens uttaking. Nå forklarer han hva som skjedde.

Da LRT skulle spille inn det fjerde showet i den litauiske uttakingen valgte Sasha Song å utebli fra innspillingen. Han ga ingen beskjed i forkant, og kringkasteren valgte å diskvalifisere bidraget og gi artisten en bot på 2 000 euro, eller i underkant av 20 000 norske kroner.

Nå forklarer Sasha Song til litauiske TV3 hvorfor han valgte å ikke møte opp:

Det er synd, men jeg måtte trekke meg på grunn av noe som ikke er min feil – jeg fikk ikke det rette arrangementet av produsenten til avtalt tid, det var ikke ferdig. I tillegg fikk jeg kun musikk med vokal, og i henhold til Eurovision-reglene er det ikke lov å synge med innspillt vokal. I en så viktig begivenhet som Eurovision ønsket jeg å ikke bare lage et show som jeg var godt forberedt på, men også være i stand til å gi lytterne den høyeste kvalitetsmusikk. Dessverre ville jeg ikke delta på innspillingen. Så jeg måtte trekke meg.

Sasha Song, som representerte Litauen i 2009, må fortsatt betale boten for brudd på reglene, og er ikke lenger med i uttakingen.

Alexander Gjørøy

Har vært med i escNorge siden våren 2016, og er i dag redaktør og har hovedansvar for Hellas, Kypros og San Marino.