Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

Paris, London eller Berlin?

Av - lørdag, 18 mai 2019 12:08

En australsk seier i kveldens finale har aldri vært en større mulighet enn i år. Australia ligger nå som nummer 2 på oddsen til å vinne. Det åpner selvsagt diskusjoner om hvor en eventuell Eurovision neste år skal holdes.

Det er mer enn nok av rykter når det gjelder hvordan EBU skal avgjøre hvor en konkurranse skal avholdes etter en australsk seier, men nå har Kate Miller Heidke som representerer Australia selv sagt sin mening om hvor konkurransen bør være.

Kate sitt svar er London, hvor hun selv har bodd i to år.

Men selv om Kate vil til London i tilfelle en australsk seier, er det ingenting hun selv er med på å avgjøre. Også Berlin og Paris blir nevnt av Kate selv.

Sist gang Australia var nære å vinne konkurransen i 2016, ble Tyskland anonnsert som mulig vertsnasjon, i år ser det ut til at man har litt flere alternativer.

Uansett hvor man skal avholde neste års Eurovision, er man avhengig av å få med myndigheter og vertsbyen selv på laget, slik at man sikrer seg penger til promotering og ikke minst planer for hvordan Eurovision skal avholdes.

Australia og Kate er i kveld nummer 25 i finalen.

Kilder

Sist redigert lørdag, 18 mai 2019 12:16
Tommy Hansen

ESC-skribent siden 2014, ansvar for Estland, Malta, Italia, Russland, Spania og Ungarn. Dekker også enkelte deler av MGP