Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

Romania: Første semifinale i Selecţia Naţională i kveld

Av - søndag, 27 januar 2019 11:00
Romania: Første semifinale i Selecţia Naţională i kveld Foto: TVR

Romania åpner sin nasjonale utvelgelse i kveld med den første av i alt to semifinaler. Elleve av de i alt 25 utvalgte låtene skal konkurrere om seks finaleplasser, og på startstreken finner vi blant annet tidligere ESC-deltaker Nicola (2003).

Byen Iași stiller som vertskap for kveldens semifinale, med Aurelian Temişan and Ilinca Avram som programledere. Startrekkefølgen ser slik ut:

1) Trooper – Destin
2) Berniceya – The Call: Dynasty of Love
3) Ommieh & Anakrisez – Rock This Way
4) Teodora Dinu – Skyscraper
5) Dya & Lucian Colareza – Without You (Sin ti)
6) Nicola – Weight of the World
7) Steam – The Way It Goes
8) Vaida – Underground
9) Claudiu Mirea – We Are the Ones
10) The Four – Song of My Heart
11) Bella Santiago – Army of Love

Seks av bidragene vil gå videre til finalen den 17. februar, og seks låter kvalifiserer seg fra semifinale to den 10. februar. En femmanns fagjury vil velge opp til fem låter hver gang, mens TV-publikummet kan stemme frem en sjette. I tillegg har TVR rett til å velge ett wildcard til finalen, som dermed maks kan bestå av 13 bidrag.

Kveldens sending starter klokken 20.00 norsk tid og kan følges på TV-kanalen TVR1 og TVR International, og på nett via TVR+ (se lenke nedenfor).

Kilder

Sist redigert søndag, 27 januar 2019 23:24
Thomas Steen

Skribent og schlagerfan som har vært med i escNorge nesten helt siden oppstarten i 2009. Dekker for tiden Sverige, Romania, Israel, Kroatia og Albania.