Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

Romania: MIHAI trekker seg fra Selecția Națională

Av - lørdag, 12 januar 2019 23:00
Romania: MIHAI trekker seg fra Selecția Națională Kilde: tech2.org

Mihai Trăistariu, kjent under artistnavnet MIHAI, var regnet som en av forhåndsfavorittene i årets rumenske utvelgelse. Nå trekker han seg fra konkurransen i protest mot TVRs wildcard-utdeling tidligere i uken.

TVR gikk ut og søkte ekstra bidrag til årets semifinaler da en av de opprinnelige deltakerne, Dan Bittman, trakk seg i romjulen. To nye låter, som ikke var med i utvalget TVR plukket de 24 semifinalelåtene fra, men ble sendt inn i ettertid, ble i stedet tatt inn i varmen. Det er denne prosessen MIHAI nå reagerer på, da han tydeligvis mener visse artister blir favorisert.

MIHAI har selv publisert et innlegg på sin Facebook-side tidligere i kveld, der han skriver følgende: «Fordi jeg ikke stoler på objektiviteten til dem som organiserer årets utvelgelse... velger jeg å trekke meg.»

MIHAIs bidrag Baya ville blitt det niende han stiller i Selecția Națională med. Om beslutningen hans er endelig, eller om han kan bli overtalt til å ombestemme seg, gjenstår å se.

Sist redigert lørdag, 12 januar 2019 23:08

Thomas Steen

Skribent og schlagerfan som har vært med i escNorge nesten helt siden oppstarten i 2009. Dekker for tiden Sverige, Romania, Israel, Kroatia og Albania.