Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

Romania skal komplettere finalefeltet

Av - søndag, 10 februar 2019 10:00

I kveld er det duket for andre og siste semifinale i årets Selecția Națională. For fjorten dager siden ble de seks første finalistene valgt ut, og i kveldens sending skal ytterligere seks sendes videre til finalen.

Byen Arad stiller som vertskap for den andre semifinalen, og igjen er det Aurelian Temişan and Ilinca Avram som ikler seg programlederrollen. Ettersom artisten Xandra har trukket seg fra konkurransen, er det tolv bidrag, ikke 13, som kjemper om finalebillettene.

Startrekkefølgen ser slik ut:

1) 2 Gents – Ielele
2) Georgy – Tears
3) Olivier Kaye – Right Now
4) Xonia – Discrete
5) TMW – Make Me Your Man
6) Johnny Bădulescu – Give Up Now
7) Echoes – High Heels On
8) Aldo Blaga – Your Journey
9) Letiția Moisescu & Sensibil Balkan – Daina
10) Laura Bretan – Dear Father
11) Ester Peony – On a Sunday
12) Linda Teodosiu – Renegades

Som i forrige semi vil en fagjury på fem personer velge ut fem av bidragene, mens publikum vil kunne stemme frem et sjette. I tillegg har TV-kanalen TVR rett til å velge ut ett wildcard blant bidragene som har blitt slått ut, slik at finalen neste søndag maks kan bestå av tretten låter.

Kveldens sending starter klokken 20.00 norsk tid og kan følges på TVR1 og TVR International, samt på nett via TVR+ (se lenke nedenfor).

Kilder

Thomas Steen

Skribent og schlagerfan som har vært med i escNorge nesten helt siden oppstarten i 2009. Dekker for tiden Sverige, Romania, Israel, Kroatia og Albania.