Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

13. oktober 2018 - 05:24

Vil Bulgaria trekke seg?

Av
USIKKER FREMTID: Ryktene går om at Bulgaria vil trekke seg fra Eurovision 2019. Her representert av Equinox i Lisboa. USIKKER FREMTID: Ryktene går om at Bulgaria vil trekke seg fra Eurovision 2019. Her representert av Equinox i Lisboa. Foto: Hans-Petter Fjeld / escNorge

(Oppdatert) Det blir klarere og klarere at sendingene fra Tel Aviv kan bli uten Bulgaria på scenen.

BNT vil offentlig komme med flere detaljer om deltakelsen snart, men lørdag kom en melding fra JJ, en av medlemmene i årets bulgarske gruppe Equinox: Det skal være finansielle årsaker til at Bulgaria trekker seg fra 2019-finalen:

I'm extremely sad and disappointed to hear that Bulgaria is withdrawing from Eurovision. It was one if the few opportunities for the Bulgarian performers….

Det skal legges til at JJ slettet meldingen senere på dagen.

I går la den bulgarske kringkasteren ut en melding på Twitter, hvor flere sentrale personer i delegasjonen blir ønsket lykke til videre i fremtidige prosjekter.

 

Det har fått ryktene til å gå om at Bulgaria vil trekke seg fra Eurovision i Tel Aviv. Like etter den første tweeten la kringkasteren ut en ny.

 

En time senere kom det en ny Twitter-melding.

BNT vil verken bekrefte eller avkrefte om Bulgaria trekker seg fra konkurransen.

Sist redigert 13. oktober 2018 - 20:52
Alexander Gjørøy

Har bidratt som skribent i escNorge siden 2016, og har i år ansvar for Hellas, Kypros, Nederland, Makedonia og San Marino.