13. september 2016 - 17:15

Spania: Ruth Lorenzo tilbake til Eurovision?

Av

10. mai 2014 sto 31 år gamle Ruth Lorenzo på scenen i København. Med regnvått hår fremførte hun låta "Dancing In The Rain" som tok hjemlandet Spania helt opp til en tiendeplass! Ruth storkoste seg med Eurovision, og allerede rett etter fremføringen lovte hun å komme tilbake om 3 år, i et intervju med RTVE. Nå har det snart gått 3 år, og det kan se ut som om hun har tenkt til å holde det hun lover...

Ruth stilte nylig opp på et intervju på den Spanske radiokanalen RNE, hvor hun sammen med Spanias Eurovision-kommentator José María Íñigo mimret over opplevelsene i København. José María skal etter Jamalas seier i Mai ha uttalt at han ikke ville stille opp som kommentator i 2017 da Ukraina var "for langt unna" og han følte seg "for lat" til å reise. Men under samtalen med Ruth skal 74 åringen ha virket mer begeistret for å ta jobben igjen, og Ruth skal ha svart med "If you're in, I'm in".

Det kan altås se ut som om Ruth virkelig holder løftet sitt, og kanskje har vi snart vår første ESC 2017 artist klar...? Det har også vært rykter om at hun har en rekke potensielle sanger klar for konkurransen. For de av dere som forstår spansk kan hele intervjuet med RNE høres HER!

Vi venter i spenning... Kan Ruth ta Spania til topps på sitt andre forsøk? Se fremføringen fra 2014 nedenfor!

Sist redigert 12. oktober 2016 - 23:10