Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

1. mai 2018 - 20:15

Alexander Rybaks første døgn i Lisboa

A
Alexander Rybaks første døgn i Lisboa foto: escNorge/Hans-Petter Fjeld

I går ettermiddag landet den norske delegasjonen i Lisboa. Her er noe av det som har skjedd siden Alexander ankom den Portugisiske hovedstaden.

I går kveld var det bursdagsfest for russiske Philipp Kirkorov (Russland 1995) her i Lisboa, og han hadde blant annet invitert Polina Gagarina (Russland 2015), Sergey Lazarev (Russland 2016), årets representanter fra San Marino, Island, Moldova og vår egen Alexander Rybak.
Under middagen ble det overrekking av gaver, og hva ville en russisk bursdagsfest vært uten litt norsk folkemusikk? Alexander hadde også med seg norsk laks til bursdagsbarnet.

Våre venner fra ESCKAZ har delt denne videoen med oss fra festen:

Etter noen timers hvile og søvn måtte Rybak stå tidlig opp for å rekke sin første prøve klokken 10:00 portugisisk tid.

Når vi møtte Alexander en drøy time før prøvene, spurte vi hvordan han hadde det, og om han var klar. Han var blid og sa - I will rise but I won’t shine, det er litt tidlig på morgenen dette her.
Vi kunne ikke vært mere uenige, for Rybak skinte som ei stjerne på de to prøvene vi fikk se på våre skjermer.

Etter den tredje gjennomgangen satt det meste for team Norge, og mottakelsen blant fans og journalister i pressesenteret var veldig god. Like etter prøvene gjorde Norge enda et byks på oddsen, og vi er nå på en 2. plass like bak storfavoritten Israel.
https://www.oddschecker.com/

På meet & greet med fans og presse så vi en lettet Rybak som tydelig hadde gitt alt under de første prøvene sine. Det var god stemning, han så ut til å kose seg og sjarmerte oss i senk slik som bare Alexander kan, kun ved å være seg selv.

DSC 0171

escNorge gleder seg til å heie på og følge den norske delegasjonen videre her i Lisboa.

Sist redigert 2. mai 2018 - 21:28

Mandy Pettersen

Baseleder på skole i Lørenskog by day, MGP-entusiast by night. Interessen for konkurransen begynte i 1994 med Duett og tok for alvor av i 2004 til Wild Dances. Skribent for escNorge siden 2013.