Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

30. april 2018 - 20:14

Her er denne dagens prøver fra Lisboa

Av
Kypros hadde sin første prøve i dag, og avslutter årets første semfinale. Kypros hadde sin første prøve i dag, og avslutter årets første semfinale. Bildet er hentet fra Eurovision.tv sin egen videoa fra dagens prøve.

Med dagens andre prøvedag unnagjort har nå samtlige artister i den første semifinalen fått prøvd seg på scenen i Lisboa. Det var litt teknisk tullball på morgenen i dag, men etterhvert skled det velsmurte maskineriet slik det skal. I denne artikkelen får du alle dagens prøver på ett brett. 

 

MAKEDONIA 

 

KROATIA 

 

ØSTERRIKE

 

HELLAS

 

FINLAND

 

ARMENIA

 

SVEITS

 

IRLAND

 

KYPROS

 

Dagens prøver har ikke ført til de helt store endringene på oddsen. Det som er en tendens, er at det er de som ennå ikke har hatt sine prøver som styrker seg også i dag. Australia for eksempel, og Norge. Norge har nå et snitt på rundt 11 i odds, mens Norge i går lå på rundt 14. Det betyr at du om Norge vinner får igjen 11 ganger innsatsen din. Mens Bulgaria som ligger på fjerdeplass, har 9 i odds. Det betyr at vi haler innpå. 

Mens ikke noen av landene som har hatt prøver i dag, har fått noe særlig til løft som gjør dem til mer sannsynlige topp 5-kandidater.

I morgen klokka 11.00 går vår Alexander Rybak på scenen for å ha sin første prøve. Så får vi se om Norge blir et av landene som greier å løfte seg etter å ha hatt sine prøver.

 

Sist redigert 2. mai 2018 - 20:40
Anders Martinius Tangen

Anders M. Tangen har dekket Grand Prix stoff for NRK i flere år. Nå er han foredragsholder for næringslivet, og har sin egen Eurovisionblogg ved siden av å være redaktør for escNorge.net