6. april 2018 - 22:43

Kjole skaper kostnadsutfordringer for Estland

Av
Kjole skaper kostnadsutfordringer for Estland Foto: eurovision.tv

Estlands Elina Nechayeva imponerte med en flott fremføring i den estiske finalen i Mars. Prosjektor-kjolen hennes skapte også interesse da den var et sentralt element i fremføringen. Nå avslører estisk TV at kostnadene for dette i Lisboa vil bli veldig høye. 

Nå har det nemlig kommet ut i lyset at kjoleprosjektet vil bli mye dyrere i Lisboa enn det var i den estiske finalen. Ikke bare fordi de trenger tre prosjektorer istedenfor én, men også fordi de må leie prosjektorene i mange dager grunnet alle prøvene som er forbundet med Eurovision Song Contest. TV-kanalen ETV sier at kostnaden for kjolen er så høy som 65 000 euro og dette vil være nesten umulig for TV-kanalen å dekke. ETV er en liten TV-kanal i et lite land og har begrensede budsjetter. Representanter for TV-kanalen sier at de ønsker allikevel å fullføre prosjektet da bidraget ligger såpass høyt på oddsen og lister som det gjør per i dag. Elina er en av favorittene i årets Eurovision og ETV vil satse alt de har.

Da gjenstår det å se om de bestemmer seg for å finansiere hele summen eller om de må lete etter sponsorer utenfra til å dekke det ekstravagante nummeret de ønsker å vise i Eurovision Song Contest i Lisboa i mai. Elina Nechayeva synger La Forza i den første halvdelen av den første semifinalen og håper å ta Estland rett til finalen.

Du kan se fremføringen fra den estiske utvelgelsen under, der den omtalte kjolen ble brukt for første gang.

 

Sist redigert 7. april 2018 - 11:33