7. april 2018 - 07:20

Rybak med i "Virtuos 2018" i kveld

Av
I kveld deltar opptrer Alexander Rybak i den norske finalen til "Eurovision for young musicians" I kveld deltar opptrer Alexander Rybak i den norske finalen til "Eurovision for young musicians" Foto: Arkiv

For første gang siden den norske finalen i Melodi Grand Prix får vi lørdag kveld se en TV-opptreden med Alexander Rybak. Klokka 19.55 i kveld sender NRK1 den norske finalen til "Eurovision Young Musicians". Den heter "Virtuos 2018". 

I august skal finalen i konkurransen avvikles i Edinburgh. Det er første gang siden 2008 at Storbritannia arrangerer en Eurovision-konkurranse. I konkurransen deltar unge talenter innen klassisk musikk. Alexander Rybak er klassisk utdannet fiolinist og på sin egen Instagram-konto skriver Rybak at han ser fram til å tilbringe lørdagskvelden sammen med disse unge, flotte talentene og er stolt over å få opptre i finalen. 

For øvrig er Rybak i full gang med øvelser og planlegging av opptredenen i Eurovision song Contest under den andre semifinalen 10. mai. Vi har ikke fått den ferdige timeplanen for prøvene ennå, men trolig har han sin første prøve omkring 1. mai. 

Men i kveld er det altså Rybak med fela vi får oppleve. Den norske finalen arrangeres på Sentralen i Oslo sentrum og sendes på NRK1 klokka 19.55.

Alexander Rybak opptrer som starnummer én i den andre semifinalen under Eurovosion Song Contest 10. mai. I kveld blir det også Eurovision, men da den norske finalen til "Eurovision Young Musicians" på NRK1 klokka 19.55. 

Young Musicians

Foto: youngmusicians.tv

Sist redigert 7. april 2018 - 11:31