Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

1. mai 2018 - 12:08

Se Norges første prøve her

Av
Rybaks første prøve på scena i dag. Rybaks første prøve på scena i dag. Foto: Thomas Hanses / Eurovision.tv

Alexander Rybak og co har nettopp avsluttet sin første prøve. I følge escNorges folk i pressesenteret ble det både danset og sunget med under Norges prøve, også blant de som ikke har vært fan av låta før. Wiwibloggs skriver at de lett kan se for seg denne låta som vinner med den framføringen som ble vist på scena i dag, selv om de heller ikke har vært stor fan av låta. Som et av de eneste landene er Norge det landet som har styrket seg på oddsen etter sin prøve. De aller fleste andre har sunket. Favoritten Israel er heller ikke like stor favoritt på oddsen nå, som før Rybaks prøver. 

Klokka 11 i dag gikk Rybak ut på scena. Da escNorge tok i mot ham og resten av delegasjonen i dag morges, sa han spøkefullt, "I will rise, but not shine". Rybak er ikke noe a-menneske. Men det ser ikke ut til å ha lagt noe demper på hverken han eller reaksjonene. EscUnited svarer også ja når de blir spurt om de tror Norge kan vinne. Flere påpeker energien i nummeret, og gjennomgående skrives det at det "looks amazing on stage". 

En artikkel fra Metro.uk oppsummerer kanskje holdningen i pressesenteret i Lisboa, som foreløpig ikke består av så mye presse, men mest fans: "The view in the press centre is "I don´t want to like this, but I love it". Skjermbilde 2018 05 01 kl. 12.40.02

Slik ser situasjonen ut på oddsen akkurat nå: https://www.oddschecker.com/tv/eurovision/winner. Vi er altså hakk i hel bak Frankrike og Australia, som ennå ikke har hatt sine prøver. Israel er fortsatt i tet, men ikke like mye som før Norges prøve. 

Vi kommer tilbake med flere reaksjoner senere. 

Her kan du se Norges prøver.

 

OPPDATERING. HOS EUROIVSIONWORLD ER NORGE NÅ PÅ ANDREPLASS: https://eurovisionworld.com/odds/eurovision

 
Sist redigert 2. mai 2018 - 21:10

Anders Martinius Tangen

Anders M. Tangen har dekket Grand Prix stoff for NRK i flere år. Nå er han foredragsholder for næringslivet, og har sin egen Eurovisionblogg ved siden av å være redaktør for escNorge.net