Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

Den norske juryen offentliggjort

Av - mandag, 20 mai 2013 22:42

Under sendingen på lørdag offentliggjorde kommentator Olav Viksmo Slettan de fem utvalgte personene som fikk sitte i Norge sin jury i ESC 2013

 

Jurymedlemmene var som følger:

Sisi Sumbundu - Sangerinne fra Oslo. Soul som hovedsjanger. Har vært med på innspillingene tll flere norske artister; blant annet ESC-bidraget "Haba Haba" i 2011 (hun var også med til Düsseldorf) og Admiral P sin "Snakke litt". Hun har også sluppet flere singler selv og har deltatt i NRK sin "Stjernekamp".

Henning Solvang - Vokalist og gitarist, blant annet kjent under navnet Doom Perignon og har vært med i rockeband som Brut Boogaloo, Rejects og Thulsa Doom.

Martine Furulund - artist opprinnelig fra Sandefjord, kjent under navnet Martine Marbel. Skriver sine egne låter i sjangerne pop/soul/RnB. Har nylig sluppet en singel kalt "Happy" med OnklP. Debutplata er ventet våren 2013.

Simone Eriksrud - Også kjent som Simone Larsen. Vokalist i det norske bandet D'Sound.

Harald Sommerstad - Keyboardist i det norske bandet Minor Majority.

 

Disse fem personene hadde altså mye å si for resultatet fra Norge i årets Eurovision Song Contest. Det er hvertfall ikke mangel på erfaring fra musikkbransjen da alle fem er utøvende i en del av faget.

 

Kilder: NRK, www.martinemarbel.com, Wikipedia, Dagbladet, Rockipedia.no

 

 

Sist redigert onsdag, 11 juni 2014 19:36