Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

I dag starter NRKP1 programserien "Snart MGP"

Av - lørdag, 10 februar 2018 06:41
Alexander Rybak er første gjest i NRKP1s programserie "Snart MGP" Alexander Rybak er første gjest i NRKP1s programserie "Snart MGP" Foto: Morten Thomassan, escNorge

Skjermbilde 2018 02 10 kl. 06.41.07I dag er det akkurat fire uker til den norske finalen i Melodi Grand Prix. Enkelte av låtene begynner nå langsomt å surre på radio, og det kommer etterhvert videoer av låtene. I går slapp Rebecca sin video til låta "Who we are". Den kan du se her  Oppkjøringen er så definitivt i gang. I dag på NRKP1 kan du allerede starte litt på forspillet til festen. 

I dag er det premiere på programmet "Snart MGP" på NRK1. Det er Kåre Magnus Bergh som er programleder, og i hvert program presenteres to av artistene og låtene. I første prorgram er det Alexander Rybak og Nicoline Berg Kaasin som er gjester.

De skal blant annet måles. Ja måles. Kåre Magnus vil nemlig finne ut hvem av de to som har det bredeste MGP-smilet. 

Programmet kan du høre via radio klokka 12.03, eller via nett her

Dersom du ikke får hørt det når det sendes, kan du høre det i arkivet her, etter sending. 

De tre siste to ukene vil også samtlige MGP-låter spilles daglig på NRKP1 fra og med 26.februar fram til finalen. En av låtene er allerede listet for spilling både på P1 og P3 nemlig Charla Ks "Stop the music".  Også Alexander Walmanns låt "Talk to he hand" og Vidar Villas "Moren din" er listet for spilling på NRK MP3. NRKPs  musikksjef Atle Bredal sier til escNorge at han ikke  utelukker at flere andre MGP-låter vil bli listet på deres kanal.  

Du kan høre alle årets MGP låter her.  Eller som spillelista på Spotify her

Anders Martinius Tangen

Anders M. Tangen har dekket Grand Prix stoff for NRK i flere år. Nå er han foredragsholder for næringslivet, og har sin egen Eurovisionblogg ved siden av å være redaktør for escNorge.net