Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

13. februar 2017 - 10:51

Jenny Augusta lover absurd univers på MGP-scenen

Av
Jenny Augusta lover et absurd univers på MGP-scena 11.mars. Jenny Augusta lover et absurd univers på MGP-scena 11.mars. Foto: Julia Marie Nagelstad. NRK

Jenny Augusta gjorde furore i Norske talenter med sin spesielle stemme og med det absurde universet i musikkvideone sine. Lørdag 11.mars står hun på en enda større scene i Oslo Spektrum for å framføre låta "I go where you go", som hun har skrevet selv sammen med Pyra Pyri Pordardottir. Det var en spesiell opptreden under fjorårets MGP-finale som fikk Jenny Augusta til å sende inn låta. Hun har også en soleklar favoritt blant sine konkurrenter som å få representere Norge i Kiev.

Jenny Augusta Enge er ikke en av Norges a-kjendiser, men i mange kretser har hun kultstatus etter blant annet opptredenene i Norske Talenter med låter som "Drit og dra" og "Cooking", som begge gjorde furore på Spotify og YourTube etter Norske Talenter-opptredenen. Se videoen til "Drit og dra" ved å klikke her.

Låta "Drit og dra" er strømmet mer enn 140.000 ganger. 

Hun lover å ta med seg noe av det absurde universet på scenen under MGP, men denne gangen noe mer seriøst absurd.

Det var en spesiell opptreden under fjorårets MGP som fikk henne til å sende låta "I go where you go" inn til MGP, og i årets konkurransen er hun ikke i tvil om hvilken låt som er hennes personlige favoritt etter å ha hørt dem alle i sin helhet.

Hør utdrag av MGP-låta "I go where you go" ved å klikke her.

Se vårt intervju med henne og hør om hennes favoritt og hvilken opptreden som fikk henne til å ville delta i MGP: 

 

 

 

Sist redigert 13. februar 2017 - 11:42

Anders Martinius Tangen

Anders M. Tangen har dekket Grand Prix stoff for NRK i flere år. Nå er han foredragsholder for næringslivet, og har sin egen Eurovisionblogg ved siden av å være redaktør for escNorge.net