Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

KEiiNO i studio for å lage musikkvideo

Av - onsdag, 20 mars 2019 10:27
Det har skjedd mye siden KEiiNO stilte på artistlanseringen i Januar. Fra totalt ukjent, til en av de store fanfavorittene i årets Eurovision. I dag er de i studio. Det har skjedd mye siden KEiiNO stilte på artistlanseringen i Januar. Fra totalt ukjent, til en av de store fanfavorittene i årets Eurovision. I dag er de i studio. Foto: Alexander Gjørøy, escNorge

 

I gårsdagens livestream med Stig Karlsen på vår egen Facebookside var MgP-sjef Stig Karlsen usedvanlig lur i blikket da vi spurte han om det kom video fra KEiiNO. Han sa at det var viktig med en video, men at det er opp til artisten. 

Ikke før hadde escNorge trykket "Avslutt" knappen på vår livestream med MgP-sjefen Stig Karlsen før KEiiNO på sin instagram konto bekrefter at det kommer musikkvideo til "Spirit in the sky".  På KEiiNOs Facebookside lå i dag denne videoen fra innspillingsstudio:  

Den offisielle videoen til "Spirit in the sky" og som er sendt til EBU er fra gullduell-framføringen under den norske finalen. escNorge kommer tilbake med mer når vi har mer å fortelle om videoen. 

I tillegg til å lage musikkvideo skal KEiiNO på en turné rundt i Europa for å spille låta si flest mulig steder og få gitt flest mulig intervjuer. 6.april er de med på Eurovision in Concert i Amsterdam, 12. april er de på pre-party i London og 20.april går turen til Madrid. I følge KEiiNO vil det også bli flere byer på denne lista etterhvert. 

 

Sist redigert onsdag, 20 mars 2019 10:59

"Lyric-vidoen" til Spirit in the sky
Anders Martinius Tangen

Anders M. Tangen har dekket Grand Prix stoff for NRK i flere år. Nå er han foredragsholder for næringslivet, og har sin egen Eurovisionblogg ved siden av å være redaktør for escNorge.net