Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

KEiiNO som åndedyr i ny video

Av - torsdag, 04 april 2019 09:10
Tre parallelle verdener skildres i KEiiNOs musikkvideon Tre parallelle verdener skildres i KEiiNOs musikkvideon Foto: Fra KEiiNOs musikkvideo

I dag kan escNorge presentere KEiiNOs musikkvideo "Spirit in the sky" 

Tom Hugo Hermansen sier til escNorge at videoen skildrer tre parallelle verdener. 

- I den første er det kaldt, arktisk klima og KEiiNo er kalde. I det neste univers er vi kledd opp til å representere hver våre "åndedyr". Ulv snørev og reinsdyr. 

Videoen ble spilt inn med et mannskap på 50 stykker i løpet av en dag.

Regissøren Martin Sofiedal og KEiiNo ønsket å lage en video som får folk til å smile litt, og ha det gøy. 

Tom Hugo sier til escNorge at selv om KEiiNO er seriøse musikere så er målet også å lage fest og moro. 

- Det er ikke mange party-låtene i årets Eurovision, så vi ser det som vår oppgave å få folk til å smile litt og ha det gøy.

KEiiNO har ingen plateselskaper i ryggen, så selv om NRK har bidratt litt på kostymesiden er denne innspilt med KEiiNOs private midler. Til slutt understreker Tom Hugo:

- Denne videoen sier ikke noe som helst om hvordan vår sceneopptreden blir i Tel Aviv. Vi er i full gang med den, og vi er svært fornøyd med hvordan det arbeidet går.

Vi i escNorge jobber med å få til en live-stream med KEiiNO på vår Facebookside kommende uke. Men her er altså premieren på KEiiNOs musikkvideo til "Spirit in the sky".

 

 

Sist redigert torsdag, 04 april 2019 17:39

Anders Martinius Tangen

Anders M. Tangen har dekket Grand Prix stoff for NRK i flere år. Nå er han foredragsholder for næringslivet, og har sin egen Eurovisionblogg ved siden av å være redaktør for escNorge.net