Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

MGP-finale bekreftet 11. mars. Billettsalg starter tirsdag

Av - søndag, 18 desember 2016 22:32
Agnete Johnsen vant MGP 2016. Hvem vinner 2017? Tirsdag starter billettsalget til neste års finale i Oslo Spektrum 11. mars. Agnete Johnsen vant MGP 2016. Hvem vinner 2017? Tirsdag starter billettsalget til neste års finale i Oslo Spektrum 11. mars. Foto:

Vi har jo visst det en stund, men i dag er det bekreftet at det blir norsk finale i MGP 11. mars i Oslo Spektrum. Det er samme finaledag som svenskene har i sin Melodifestivalen. 

Det er et par måneder siden vi hadde første spekulasjon på trykk om datoen for MGP. Men vi har ikke fått noen offisiell bekreftelse. Men i kveld har Billettservice annonsert billettsalget som starter tirsdag morgen. Vi vet foreløpig ikke mye mer enn datoen og klokkeslettet. Som i fjor starter finalen ganske sent, klokka 20.55. 

I annonsen på Billettservice står det også at finaledatoen og bilettsalget annonseres offentlig tirsdag morgen klokka 09.00, og selve billettsalget starter klokka 10.00.

Vanlige billetter kjøper du her: Billetter til MGP 2017

Vi kommer tilbake mandag ettermiddag med tips til hvordan du som escNorge-leser kan skaffe deg ekstra gode billetter. 

escNorge kommer tilbake med mer...

Sist redigert søndag, 18 desember 2016 23:02
Anders Martinius Tangen

Anders M. Tangen har dekket Grand Prix stoff for NRK i flere år. Nå er han foredragsholder for næringslivet, og har sin egen Eurovisionblogg ved siden av å være redaktør for escNorge.net