Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

9. mai 2018 - 00:31

Norge vant på oddsen etter Semifinale 1

Av
Alexander Rybak ble på mange måter kveldens vinner. Uten å ha opptrådt. Etter kveldens semifinale føk Norge til topps på oddsen Alexander Rybak ble på mange måter kveldens vinner. Uten å ha opptrådt. Etter kveldens semifinale føk Norge til topps på oddsen Foto: Hans-Petter Fjeld, escNorge

Etter kveldens semifinale er det ikke bare Irland, eller Albania som noe overraskende tok seg til finale som kan juble. På bettinglistene er den største vinneren et land som ikke opptrådte. Nemlig Norge.

Sendinga var ikke mer enn såvidt over før det begynte å røre seg på bettinglistene. Israel har vært storfavoritt i noen måneder. Så tok Kypros over teten i går etter juryfinalen. I kveld krøp Norge helt til topps på bettinglistene hos Eurovisionworld.com. 

Odds.9.5.18

For alle som liker spenning er det å følge med på årets bettinglister et godt valg. Det skifter fort, og det er nå helt åpent hvem som vinner det hele på lørdag. 

 

 

Sist redigert 9. mai 2018 - 00:44
Anders Martinius Tangen

Anders M. Tangen har dekket Grand Prix stoff for NRK i flere år. Nå er han foredragsholder for næringslivet, og har sin egen Eurovisionblogg ved siden av å være redaktør for escNorge.net