Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

24. august 2017 - 20:19

Ny låt fra Jowst i kveld.

Av
Slik ser coverart ut på Jowst nyeste låt "That Feeling" som slippes ved midnatt  i kveld. Slik ser coverart ut på Jowst nyeste låt "That Feeling" som slippes ved midnatt i kveld. Foto: Lånt fra Jowst.

Jowst har spilt på utallige festivaler og vært med på VG-lista rundt om i Norge etter årets opptreden i Eurovision. "Grab the moment" har blitt mye spilt på radio, lå lenge på VG-lista og er strømmet 12 millioner ganger på Spotify. Aleksander Walmann er en av deltakerne i årets Stjernekamp. Jowst og Walmann har vel dermed vist for all verden at en kan skape seg en god start på en karriere gjennom Grand Prix. 

I kveld kommer Jowsts oppfølger til "Grab the moment". Også denne gangen er det Aleksander Walmann som står for vokalen. Låta heter "That Feeling" og slippes ved midnatt i kveld. Den blir aller først tilgjengelig på Spotify og Tidal, og litt senere på iTunes. 

Joakim With Steen som er JOWSTs egentlige navn sier til escNorge at de mener låta "That Feeling" muligens er litt lettere å like ved første gjennomhøring enn "Grab the moment" var. 

- Det er elementer fra pop, hip-ho og EDM. Det er kanskje litt for mange ord i refrenget til at det blir like mye allsang som under "Grab the moment".  Men også denne gangen har vi et positivt budskap om mestringsfølelse.

Vi oppdaterer artikkelen med den rykende ferske låta så snart den er sluppet. 

Oppdatering: 

Nå er den her: https://open.spotify.com/album/2BZDP4FLxJLeLG0xBzTAoD 

 

 

 

 

Sist redigert 25. august 2017 - 00:16

Anders Martinius Tangen

Anders M. Tangen har dekket Grand Prix stoff for NRK i flere år. Nå er han foredragsholder for næringslivet, og har sin egen Eurovisionblogg ved siden av å være redaktør for escNorge.net