Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

Stig Karlsen om Keiinos misnøye

Av - mandag, 29 april 2019 00:14
Stig Karlsen om Keiinos misnøye NRK

På fredag uttalte Keiino at de ikke var fornøyde med årets scene, i dag uttaler MGP general Stig Karlsen seg om saken.

I Tel Aviv pågår for tiden de såkalte stand-in øvelsene. Disse øvelsene er ment å gi artistene og delegasjonene som kommer til Israel i starten av neste måned et bilde av hvordan deres sceneopptreden blir. Delegasjonene og artistene kan så komme med innspill til lyssetting, kameraføring og grafikk.

I et intervju på fredag uttalte Keiino at de ikke var fornøyd med hvordan sceneopptredenen blir fremstilt i denne prøven. Stig Karlsen, som er delegasjonsleder for Norge har nå uttalt seg til escNorge. Han sier følgende:

"Det er alltid en hel del justeringer etter første sceneprøver med "stand-ins", men også videre underveis i prøvene med artistene. Alle disse prøvene gjøres for at man skal kunne utvikle, justere og navigere seg i riktig retning. Normalen er å ha en del å jobbe med fra første prøve til sending. Nummeret er "work in progress" helt frem til semifinalen 16. mai. Vi er rolige og fokuserte på oppgaven, og gleder oss til å fortsette samarbeidet med KAN og ESC-teamet som produserer sendingene i Tel Aviv."

Så da er det bare å vente å se om Keiino og NRK er mer fornøyd når Norge har sin første prøve 7. mai.

Sist redigert mandag, 29 april 2019 00:24
Tommy Hansen

ESC-skribent siden 2014, ansvar for Estland, Malta, Italia, Russland, Spania og Ungarn. Dekker også enkelte deler av MGP