Logg inn
x
eller
Registrer
x
eller

Torsdag kan DU sikre deg MGP-billetter før de andre

Av - onsdag, 05 desember 2018 17:30
Billettsalget til neste års MGP starter fredag. Som escNorge-leser kan du sikre deg billetter allerede torsdag. Billettsalget til neste års MGP starter fredag. Som escNorge-leser kan du sikre deg billetter allerede torsdag. Foto: Silje Smith Hansen & Mandy Pettersen / escNorge. Fotomontasje: Silje Smith Hansen / escNorge

I år som i fjor tilbys fans billetter til MGP før det offisielle billettslippet som er på fredag. Vi i escNorge er også glade for å tilby disse spesielle billettene til våre mest lojale lesere. Hvordan du kan skaffe deg disse billettene kan du lese her. 

Torsdag morgen klokka 10.00 legges billettene som er satt av til fansen ut for salg via en egen lenke som er tilgjengelig for lesere som registrert hos oss i escNorge.

Er du ennå ikke registrert kan du gjøre det nå ved å trykke "Registrer" øverst til høyre på siden vår. Registrerte lesere vil da torsdag morgen få tilgang til en artikkel med en lenke til billettene. En artikkel som ikke vil være tilgjengelig for uregistrerte lesere. Alt registrerte lesere trenger å gjøre for å finne linken er å logge seg inn i morgen. Lenken vil ikke være aktiv før klokka 10.00.

Neste års finale i MGP går av stabelen i Oslo Spektrum 2. mars. Ingen artister er så langt offentliggjort. Disse vil bli lansert på en stor pressekonferanse, som vil bli sendt også på TV, fredag 25.januar på formiddagen. 

På sin egenInstagram-konto har NRKs MGP-redaksjon skrevet at neste års MGP ligger an til å bli den største noensinne. 

Prosjektleder Stig Karlsen har sagt til oss i escNorge at det vil bli en god blanding mellom godt kjente artister og nye navn, og at publikum kan glede seg til et moderne MGP. 

Mye tyder på at programlederne for MGP 2019 vil bli offentliggjort på torsdag. Det er også en del som tyder på at det ikke er samme programledere som i fjor. Da det var Kåre Magnus Berg og Silya som loste det hele vel i havn.

MGP-finalene har de siste årene oppnådd imponerende høye seertall i en tid hvor lineær TV-programmer sjelden oppnår millionen på seermålinger. MGP-finalen hadde også et godt grep om de unge seerne i 2018, med 90% markedsandel i seergruppen 12-19 år.

Fredag legges billettene ut for salg, men escNorge-lesere kan allerede sikre seg gode plasser allerede torsdag. 

Sist redigert onsdag, 05 desember 2018 19:31
Anders Martinius Tangen

Anders M. Tangen har dekket Grand Prix stoff for NRK i flere år. Nå er han foredragsholder for næringslivet, og har sin egen Eurovisionblogg ved siden av å være redaktør for escNorge.net